Política de Privacitat

Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

Responsable del tractament:

  • La trobadaara
  • Nostra web: https://www.latrobadaara.org
  • Correu electrònic: info@latrobadaara.org

Amb quines finalitats podem tractar les teves dades personals?

Tractem les dades personals dels usuaris per gestionar les sol·licituds d’informació rebudes a través del Web i l’enviament de comunicacions informatives i comercials (també per via electrònica).

També podem tractar les dades que puguin facilitar els socis per tal de gestionar la vinculació amb la nostra entitat i, en especial, per l’organització d’activitats 

Si es recullen dades personals a través de formularis, serà necessari que s’omplin els camps assenyalats com a “obligatoris”. El fet de no omplir-los o omplir-los parcialment, podria suposar que no es pugui atendre el tràmit, la petició de l’usuari, l’alta del soci.

Cal que se’ns comuniquin les dades personals actuals perquè la informació estigui actualitzada i sense errors.

Mitjans

Si puges imatges a la web, hauries d’evitar pujar imatges amb dades d’ubicació (GPS *EXIF) inclosos. Els visitants de la web poden descarregar i extreure qualsevol dada d’ubicació de les imatges de la web.

Quant de temps conservarem les teves dades personals?

Si deixes un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això és perquè puguem reconèixer i aprovar comentaris successius automàticament, en lloc de mantenir-los en una cua de moderació.

Les seves dades seran conservades mentre duri la nostra relació contractual i/o comercial, el temps necessari per a complir amb les corresponents obligacions legals, i el termini de prescripció de les accions judicials pertinents. En tot cas procedirem a esborrar les seves dades quan ens sol·liciti la seva supressió en els termes previstos per la Llei.

Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

Pots accedir a les teves dades personals, així com sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si s’escau, sol·licitar-ne la supressió quan les dades ja no siguin necessàries per a les finalitats que van ser recollides. També pots sol·licitar la limitació, portabilitat i oposició del tractament de les seves dades, en determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la teva situació particular.

Igualment, podràs revocar el consentiment a l’enviament de comunicacions comercials i exercir aquests drets, mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a info@latrobadaara.org.

Si no obtens una resposta satisfactòria i desitges formular una reclamació o obtenir més informació al respecte de qualsevol d’aquests drets, podràs adreçar-te a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les seves dades podran ser cedits o comunicats a aquelles entitats o administracions que sigui estrictament necessàries per a poder prestar-li els serveis contractats o mantenir la relació comercial lliurement acceptada, a aquelles entitats o administracions a les quals tinguem l’obligació de fer-ho en compliment d’alguna Llei, així com a aquelles entitats o administracions a les quals vostè ens hagi autoritzat expressament.

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris en la web, recopilem les dades que es mostren en el formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per a ajudar a la detecció de *spam.